Férfi fogamzásgátlás egy gombnyomásra

Ki-be lehet kapcsolni, ha éppen gyereket akarsz, vagy sem.

A férfi fogamzásgátlás új szakaszhoz érkezett. Azt találták ki ugyanis, hogy a testedbe beoperált eszköz úgy működne, mint egy lámpakapcsoló, amikor nem szeretnék, hogy megtörténjen, akkor mint egy villanyégőt a termékenyítő magjaidat kapcsolná ki a kívánt időre.

A gyártócég szerint, a Bimek SLV-re keresztelt készülék egy életen át üzemelne a behelyezés után és ha állításuk helytálló, akkor teljesen biztonságos. Jelenleg még a szponzoráció gyűjtési szakaszban van a projekt, hogy rendelkezésre álljon elegendő tőke a jóváhagyatáshoz és a gyártáshoz.

ferfi fogamzasgatlas 02A gondolat mindenesetre ötletes, ha valóban működik, és persze ha az operáció nem túl bonyolult. Na meg azt tanultuk, hogy amit sokáig elkötnek az elhal. Tehát biztosan kell benne lenni egy időhatárnak, hogy meddig lehet kikapcsolva hagyni. A nők már annyiféle - nem is veszélytelen - módon védekeznek a nem kívánt gyermek áldás ellen, hogyha egy ilyet biztonságosan és tartósan meg lehetne oldani bizonyosan sok férfi bevállalná. Te bevállalnád?

ferfi fogamzasgatlas 03

oszd meg

Értékelés:
(2 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 26417 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!