Luxusrepülő napfénytetővel

Akár te is rendelhetsz a padlótól a mennyezetig érő ablakokkal repülőt magadnak.

hirdetés

A jövőben, ahelyett, hogy a nyakunkat kellene nyújtogatnunk a repülőgép kabinjában egy kis ablaknyílás előtt, hogy egy pillantást vethessünk az égboltra, jöhetnek a padlótól a mennyezetig érő ablakokkal és napfénytetővel felszerelt luxus repcsik.

Mindig is arra vágyott, hogy körpanorámában csodálhassa repülés közben az eget? Ezzel a forradalmian új repülőgépkabin kialakítással, lenyűgöző kilátás nyílik az égboltra.

This beautiful new plane 4

Az új tervezési koncepciót, az úgynevezett Airship Kyoto nevű napfénytetős dizájnját, a brazil Embraer brazil repülőgépgyártó még tavaly jelentette be és a cég szerint már készen állnak a rendelések fogadására. A Lineage 1000E nevű modelljüket 53 millió dollárért, vagyis nagyjából 15 milliárd forintért lehet megvenni, és a megrendelő a magángépét a géptörzs elején félköralakban keresztül futó ablakokkal is kérheti.

This beautiful new plane 3 ejjel

hirdetés

A cég szerint maga a beépítés nem különösebben nagy ügy, csak néhány plusz lyukat kell hozzá vágni a törzsbe. Jay Beever, a belső dizájnért felelős alelnök szerint amíg az ablakok a szárnyak elé kerülnek, nem veszélyeztetik a gép szerkezeti integritását. Azt ugyan elismerik, hogy a sok extra ablaküveg többletsúlyt, így nagyobb üzemanyag-fogyasztást jelent. Viszont akinek ilyen luxusra telik, annak nem okoz gondot a gép többlet üzemanyaga sem.

This beautiful new plane 5A megrendelő szinte mindent az ízlése szerint szabhat meg, a pontos elrendezéstől, egészen a felhasznált anyagokig. Egyedül a 75 négyzetméternyi 5 részre osztott "lakó" tér ami adott és amihez igazodni kell. A Lineage 1000E belső kialakításához egy Patrick Knowles nevű jachttervező sztárdizájnert is felkértek. Beever szerint az egyetlen eddigi kérés, amelyet nem tudtak teljesíteni, az volt, hogy kandalló is kerüljön a gépre.

Irdatlan mennyiségű fölösleges pénze van? Akkor a napfénytetős luxusrepülőt önnek találták ki! Ha nem, akkor is érdemes megnézegetni az alábbi képeket a már megrendelhető modellről.

This beautiful new plane 8

This beautiful new plane 6

hirdetés

This beautiful new plane 7

This beautiful new plane 9

This beautiful new plane 3 nappal

hirdetés

oszd meg

Értékelés:
(1 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 9490 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!