Repülős óra

Germain Baillot koncepció órája

hirdetés

AGermain Baillot Concept Watch egy radikálisan neo-futurista koncepció, egyenesen a sugármeghajtású repülőgépek korát idézi.

Germain Baillot Concept Watch 1Az űrhajó, vagy a sugárhajtású harci repülőgép sziluettje által inspirált óriási zafírpajzs kupola öleli körül a szerkezetet, amely alatt egy három hengeres görgő jól olvasható formában mutatja az időt. A korona gyors csavarásával 3 óránál ugyanúgy állíthatjuk be az órát és a perc görgőket, mint a hagyományos órákon.

Conceptual High Standard Watch 10

hirdetés

Germain Baillot Concept Watch 2Az óra orránál 9:00 óra irányban állíthatjuk be a középső világidő görgőjét, amely UTC időzónák szerint hivatkozik a megfelelő városokra, ugyanúgy, mint sok klasszikus időmérőnél. 

A viszonylag egyszerű óraszerkezet ellenére ez egy csúcsminőségű óra.

 Germain Baillot Concept Watch 7

Maga az óra vastag, kúpos alakú sziluettje szerintünk nem alkalmas a mindennapi viselésre, még az élesen lefelé kerekített vonalaival és egy hozzá illő óraszíjjal sem. De az igazság az, hogy az ilyen időmérőknél a gyakorlatiasság soha nem is volt lényeges. A koncepciókban mindig az a cél és törekvés, hogy új és izgalmas eszközt hozzanak létre. Ez kétségtelenül sikerült. Gyönyörű ez az óra. 

Germain Baillot Concept Watch 3

 

Germain Baillot Concept Watch 4

 

Germain Baillot Concept Watch 5

hirdetés

Germain Baillot Concept Watch 6

 

Germain Baillot Concept Watch 8

 

Germain Baillot Concept Watch 9

hirdetés

oszd meg

Értékelés:
(2 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 18920 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!