Okos cipő, avagy a divat jövője

Saját képekkel, vagy videókkal díszítheted. Hogyan lehetséges ez?

hirdetés

A legújabb hajlítható, vízálló HD kijelzőket, amiket a mobilokhoz fejlesztettek ki eredetileg, most hordhatóvá tették. Teljesen vízálló - így akár mosógépben is mosható. Kevlár Fiber bevonatú talppal látták el, hogy még ellenállóbbak legyenek ezek a cipők. És így készen áll, hogy megfeleljen a kihívásnak az utcán is.

Az indiegogo -n gyűjtött a cég pénzt a gyártás megkezdéséhez, de 9 nappal a kezdés után máris több mint 3x több jött össze, mint amennyire szükségük lett volna. Az akkumulátorok egy töltéssel harminc napot bírnak és akár vezeték nélkül is tölthetőek. A cipőhöz tartozó telefonos applikáció segítségével teljesen ingyen tud képeket vagy videókat küldeni a cipőre, mely így a saját elképzelésünk szerint fog kinézni. Az alkalmazás Windows, iOS és Android eszközökön is elérhető lesz teljesen ingyenesen.

A működési hőmérséklete a flexibilis képernyőknek -25 és +70 fok között optimális, mégis a gyártó azt állítja, hogy a 0 fok alatti főmérsékleten akadozhat a kijelző.

Igazi alkalmi, luxus cipőnek számít és nem használható sportolásra az eszköz.

A félcipő 349$, jelenlegi árfolyamon ez 99.000Ft, a magas szárú változat ára 399$ (113.000Ft), de ha előrendeled 50% kedvezményt kapsz belőle.

A gyártó ígérete szerint még idén 2016-ban ki is szállítják a terméket, így úgy néz ki hamarosan megszületik a cipő divat jövője. A csuka megrendelhető a cég honlapján: shiftwear.com/

shiftwear 03

shiftwear customizable e ink sneakers designboom 04 818x545

Shiftwear 7

hirdetés

shiftwear feature 1200x630 c

ShiftWear titul 729x478

hirdetés

Forrás:shiftwear.com

Képgaléria

oszd meg

Értékelés:
(1 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 9463 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!