Mennyibe kerülne ma Batmannek lenni?

Megtudhatod, pontosan mennyi pénzre lesz szükséged, hogy te lehess a denevérember.

hirdetés

Kiszámolták, hogy mekkora összegbe kerülne, ha szeretnél Batmanné válni. Nem lesz olcsó az biztos, de ahhoz, hogy szinte sebezhetetlenül üldözhesd a bűnözőket, szükséges is költened. Kezdjük is a ruhával.

A páncél

batman ruhaAhhoz, hogy olyan páncélod legyen, mint a denevérembernek, egy-két elvárásnak meg kell felelni. Először is szükséged lesz egy szénszálas sisakra, ami megfogja védeni a fejedet és biztosítja az anonimitást is. Ennek az ára körülbelül 280 millió forint. Ebbe a sisakba szükséges lesz beépíteni egy retinára vetítő projektort, körülbelül 28 millió forintért, hogy mindig, minden információt azonnal megkapj. Ahhoz, hogy a denevérek mindig a segítségedre legyenek, ezért az irányításukhoz egy ultrahangos jeladót kell még felszerelni, melynek az ár 280 ezer forint. Miután a fejedet biztosítottad, szükséges lesz egy kevlár testpáncélra, szénszálas betétekkel, valamint kevlár könyök-, térd- és ágyékvédőre és egy csizmára is mely ugyanúgy kevlárból készül. Ez összesen 1,8 millió forintba fog kerülni. A tökéletes Batman kinézethez elengedhetetlen lesz még egy 320 ezres pengékkel felturbózott kesztyű és a nélkülözhetetlen palást, mely emlékező polimerekből készül és már 11 millió körül legyártják.

batman jelmez

hirdetés

A Batmobil és a Batpod

batmobilA szárazföldi közlekedéshez szükséged lesz terveztetni magadnak egy, pontosabban két katonai erőgépet. A Batmobil, mára inkább már egy tank, melyet páncél borít, álcázó berendezéssel van felszerelve, és ezt a hatalmas tömeget egy sugárhajtómű hajtja meg.

batpod

A gépfegyverekkel, távirányítóval, GPS-sel és egyéb extrákkal együtt már 5 milliárd forint körül legyártathatod magadnak, de ekkor még nem beszéltünk a menekülésre és közvetlen harcra is alkalmas beépített motorkerékpárról, azaz a Batpodról, melyet már kb. 420 millióból meg lehet építeni.

A denevér

batwingA légi közlekedéshez, valamint, hogy láthatatlanul légi csapást tudjál mérni az ellenségre akár lebegő helyzetből is, nélkülözhetetlen lesz egy egyedileg legyártott szuper repülő, amit 17 milliárd forintért már el is kezdhetsz építtetni magadnak.

 

hirdetés

Fegyverek és kiegészítők

batman weapons

Miután kész a jelmezed és elkészültek a közlekedési eszközeid, szükséged lesz kiegészítőkre is, például denevér formájú sima és robbanó dobócsillagokra, távirányítású bombákra, nagy hatótávolságú mikrofonra, robbanó és könnygáz gránátokra, GPS-jeladóra, automata zárnyitóra, periszkópra, titkosított memóriakártyára. Ezeken kívül pedig csáklyavető pisztoly, lehallgató-készülék, hordozható spektrométer, hőkamera, gránátvető és éjjellátó is szükséges, hogy minden helyzetben fel tudd magad találni, vagy ki tudd robbantani magad. A kütyüket összesen már 45 és fél millióból kihozhatod.

A kiképzés

kikepzesHogy a tested is fegyverré kovácsold, szükséges lesz különböző harcművészetek elsajátítására. Valamint meg kell tanulnod használni a szuper fegyvereidet és harci járműveidet. Erre a tudásra már potom 420 milliós összegből szert tehetsz.

A palota és a komornyik

alfredAhhoz, hogy ne jöjjenek rá a titkos énedre, elengedhetetlen egy kastély és a komornyik. A kastélynak természetesen vannak velejárói is, a berendezési tárgyakon kívül a garázst is fel kell tölteni szuper autókkal. Ez körülbelül 167 és fél milliárdba fog kerülni neked. Valamint Artúr bérére is nyugodtan számolhatsz körülbelül évi 22 milliót.

wayne birtok

Szóval, ha Te szeretnél Batman lenni, már potom 190 és fél milliárdért megteheted, pontosabban 190 588 620 000 forintos összeggel kell számolnod évente. De természetesen ebben még nincs benne a gépek szervizelése és karbantartása. Tehát nem árt, ha egy kisebb ország éves költségvetésével bírsz, ha te szeretnél lenni a sötét lovag, aki éjjelente a szuper gonosz bűnözőkre vadászik!

hirdetés

oszd meg

Értékelés:
(2 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 15339 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!