Gonosz horoszkóp

A csillagjegyek egy kicsit másként

hirdetés

Horoszkóp ami elárulja mire számíthatsz.

KOS (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden olyan hét elé nézel, ami egy nagyobb kihívást tartogat. Ha bízol magadban és képességeidben, nem hagy cserben sem a teherbírásod, sem az éberséged, sem a találékonyságod. Szerelmi életedben váratlan, pozitív meglepetés ígérkezhet egyedül és párban is.

BIKA (IV. 21. - V. 20.)

Jó hírt kaphatsz a héten, ráadásul nem is egyszer, hanem mindjárt kétszer is. Ez jó alapot ad a derűs hangulatodnak, de szívügyeid tovább fokozzák. Pároddal szinte csak egymást látjátok most, harmónia és erős érzelmek jellemzik heteteket. Szingliként akad egy komoly esélyes, akivel randizhatsz is hamarosan.

IKREK (V. 21. - VI. 21.)

Régi ismerősödbe botlasz, aki váratlan hírrel szolgál. Ennek hallatán fontos elhatározás születhet meg benned. Kedvesed kissé titkolózónak tűnhet, de ne légy gyanakvó: inkább beszélgess vele, talán csak egy munkaügy nyomasztja. Egyedülálló vagy? Két szék közt a pad alá eshetsz, ha nem döntesz a jelöltjeid közt.

RÁK (VI. 22. - VII. 22.)

Hét elején történhet egy váratlan esemény, melyben azonban, magad is meglepődhetsz, milyen remekül helytállsz. Ha van kapcsolatod, sok szó eshet közös jövőtökről ezen a héten. Ha nem vagy párban, akkor letisztulhat benned, kire vagy mire is vágysz pontosan. Ez egy ígéretes indulás.

OROSZLÁN (VII. 23. - VIII. 22.)

Szívességet kérhetnek tőled. Ha van rá lehetőséged, ne utasítsd élből vissza. Az egymásnak nyújtott kölcsönös segítség szép dolog. Kapcsolatodban felmerülhet némi féltékenység, de hamar tisztázódhat a dolog, csak egy őszinte beszélgetés kell hozzá. Ha egyedülálló vagy, valakiben riválisodra ismersz.

SZŰZ (VIII. 23. - IX. 22.)

Pénzügyeid remekül alakulhatnak még akkor is, ha a hónap második felébe léptünk. Most nagyon ügyesen gazdálkodhatsz, és így akár nagyobb összeget is félretehetsz a hónapban. Szerelmeddel egy közös esti program visz plusz színt hetetekbe. Szingliként az online ismerkedés hozhat sikert.

MÉRLEG (IX. 23. - X. 22.)

Valaki nem úgy végzi feladatait a munkában, ahogy kellene, és ez bosszanthat, hiszen sok minden rád hárul. Ne tűrj csendben, fejezd ki bátran, de finoman ellenérzéseidet. Párod fogadatlan prókátorként oszthat neked tanácsokat. Vigyázz, meg ne bántsd! Ha nincs párod, egy kéretlen hódolód akadhat.

SKORPIÓ (X. 23. - XI. 21.)

Bár tudod, hogy tudnál segíteni valakinek, az illető elháríthat. Tartsd tiszteletben a meghúzott határokat. Talán végül ő keres meg téged. Pároddal szinte forr köztetek a levegő, turbékolásotokat nem csoda, ha irigyli környezetetek. Ha egyedülálló vagy, kisugárzásod rabul ejthet egy egyelőre titkon remélő férfit.

NYILAS (XI. 22. - XII. 21.)

Szerencsésen zajlik a hét, második felét azonban beárnyékolhatják a munkában megszaporodó feladataid. Ne keseredj el, szívd fel magad! Kapcsolatodban romantikahegyek várnak, és egy fontos dolgot is tisztázhattok a közeljövőre nézve. Ha nincs párod, picit nehezebb most egyedül, de légy kitartó.

BAK (XII. 22. - I. 20.)

Új érdeklődés ébred benned, új hobbira tehetsz szert, amiben egy eddig kiaknázatlan tehetséged csillanthatod meg. Szerelmeddel egy utazás válik esedékessé, vagy merül fel témaként köztetek. Ha nincs párod, nagyon érdekelhet, illetve érdekelni kezdhet valaki. Küldj egy jelet, anélkül plátói marad.

VÍZÖNTŐ (I. 21. - II. 19.)

Elvarázsolva nézheted az ősz szépségeit. Ha a természetbe vágysz, teremts erre lehetőséget a héten. A kikapcsolódás a magánéletben és a munkában is éreztetheti hatását. Kapcsolatod érzelemgazdag. Ha nincs párod, első látásra szerethetsz bele egy jóképű pasiba, aki újonnan kerül környezetedbe.

HALAK (II. 20. - III. 20.)

Talán a csendes ősz teszi, de szomjazol az újra. Ideje elővenned rég dédelgetett álmod, és belevágni, ha úgy látod, van esély a pozitív kimenetelre. Új fejezet indulhat életedben. Szerelmeddel kis féltékenységi vita adódhat, de hamar tisztázódik. Ha nincs párod, perzselő flört dobhatja fel a heted.

oszd meg

Értékelés:
(0 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 7209 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!