Deadpool előtte-utána vizuális effektek

Nézze meg, hogy hogyan készült a film!

hirdetés

Ha még nem látta a Deadpool filmet, hamarosan érdemes megnéznie. A film már itt-ott az interneten is fellelhető, például a filmecske.hu-n. Viszont ezt a filmet mindenképpen érdemes moziban megnézni. Elképesztően látványos alkotás és remek kikapcsolódás. Összegyűjtöttünk nektek a filmből néhány előtte-utána effektet. Ezek a vizuális hatások csak néhány kiragadott példát mutatnak meg és ne felejtsük el, hogy mindez csupán a felszín. A rendező Tim Miller és csapata rengeteg felvételt készített, melyeket feljavítottak a vizuális hatásokkal, hogy egy nagyszerű filmet láthassunk a mozivásznon. Íme néhány előtti és utána kép.

Kisebb spoiler következik.

Először egy jelenet a film harmadik felvonásából. Abban az esetben, ha még nem látta a filmet, akkor ezzel a képpel nem árulunk el különsösebben semmit a filmről, de az jól látható, hogy ehhez a jelenethez nem sok forgatás kellett. Főleg az utómunkától vált látványossá.

<

Ez a jelenet, amikor Wade kitör az egészségügyi intézményből. Ami szuper érdekes ebben az, hogy az utolsó felvétel szinte pontosan ugyanaz, mint az eredeti felvétel. Csak a lángokban különbözik, mert valójában nem éget Ryan Reynolds.

<

Ismét itt egy képkocka, amin megnézhetjük, hogy nézett ki eredetileg speciális effektusok nélkül a filmnek ez a jelenete. Húzza a földön az óriás fém mutáns, és sok-sok épület a háttérben oda lett téve pluszba.

<

És végül, itt van az egyik legismertebb jelenet a filmből ... és ez 100% -osan digitális. Ez egyáltalán nem Reynolds, ez csak egy vizuális effekt.

<

És még pár kép a filmből. Csemegézzetek kedvetekre!

<

<

<

<

<

Deadpool016  Deadpool017 
 Deadpool018  Deadpool019

 

Deadpool020

<

<

 

Deadpool015

Deadpool021

 

Képgaléria

oszd meg

Értékelés:
(3 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 4041 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!