A 10000 köbcentis szöcskét nem lehet megállítani

Ez a szörnyeteg a majdnem függőleges falra is felmegy.

hirdetés

Az Egyesült Államokban az átlag emberek is tudnak sok pénzt költeni a hobbijukra. Ha éppen a homokfutó építés megszállottja valaki, akkor arra. És néha túllőnek a célon, amennyibe nem pont az a cél, hogy ennél már ne nagyon lehessen erősebbet, vagy nagyobbat építeni. Mert a nagy sosem elég nagy, az erős sosem elég erős, a gyors pedig mindig lehet még gyorsabb.

Tim Cameron Ultra Bouncer 03

hirdetés

Tim Cameron nevű úriember épített egy 10,3 literes - igen jól olvasod, 10300 köbcentis - V8-assal szerelt középmotoros terepjárót. Nehéz megmondani mi is ez pontosan, mert már nem nevezhető a szó szoros értelmében homokfutónak. Az Ultra Bouncer névre keresztelt szörnyeteg valahol félúton van egy izlandi Formula offroader és egy rock crawler (mászóautó) között.

Tim Cameron Ultra Bouncer 05

Arra való, hogy a lehető legkeményebb terepen, a lehető leggyorsabban menjen vele az ember. A gépszörnyben egy 1000 lóerős motor, egy powerglide automata váltó és két, erősen átalakított Dana merevtengely található.

A videón hallani, hogy emberünk egyszer sem padlózza le a vasat, tulajdonképp csak simogatja a pedált. Lehet belátta ő is, hogy  egy nagyobb gázfröccsre az egész bolygót pörgetné meg maga alatt:

hirdetés

oszd meg

Értékelés:
(2 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 31246 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!