Kardió kihívás!

Ez a 10 körös edzésprogram megizzaszt és lefogyaszt!

hirdetés

Ha megkérdeznéd a Men’s Health Fitness igazgatóját, B.J. Gaddourt, melyek az ő kedvenc kardió feladatai, a következőket mondaná: mászás, kitörés, az oldalazó szökdelés és a sprintek. Ezek mindegyike rendesen megdolgoztatja az izmokat, megizzaszt és megtornáztatja az anyagcserédet is.

Így nem lehet azon csodálkozni, hogy a heti kihívásba pontosan ezeket a mozdulatokat tette be. Köredzésszerűen végezve őket egy szinte páratlan kardióedzéshez jutsz, mert minden pillanatban egy újfajta módon dolgoztatod meg a tested: le kell menned négykézláb helyzetbe, fel kell állnod, előrelépsz, oldalra mozogsz, változtatod a mozgás irányát, lelassulsz , felgyorsítod magad. Nem lenne csoda, ha a kalóriák hamar olvadnának le róla, ahogy az is, ha kapkodnál a végén levegőért.

A program

Találj egy legalább olyan nagy teret, ami lehetőséget ad egy hosszában 20-25méteres mozgásra. Minden feladattal menj végig rajta, majd visszafelé csináld a következő gyakorlat. Mind a négyet végrehajtása után vagy kész 1 körrel – összesen 10 a cél!
1.    Medvejárás
2.    Sétáló kitörés
3.    Oldalazó szökdelésből (balra) kifutás
4.    Oldalazó szökdelésből (jobbra) kifutás

Mérd le, mennyi idő alatt teljesítesz egy kört és legközelebb próbáld meg túlszárnyalni!

Forrás: MH; Kép: Europress

 

oszd meg

Értékelés:
(0 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 3926 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!