Anti drón ruha

Hogyan véd ez a repülő kütyük ellen?

hirdetés

Adam Harvey egy 31 éves New Yorki művész. Ő is szkeptikus , hogy a pilóta nélküli repülőgépeket csak katonai célokra vetik be. Nem tudni milyen mértékben képesek a polgári szemlyek ellen használni, mint a nemzetbiztonság felügyeleti eszközét. A drónok legfőbb szenzora a hőérzékelő kamera, amellyel képes célba venni a célpontot és akár fegyverrel megsemmisíteni azt.

 

anti drone clothing

 

Harvey azt mondta a The Daily Beast-nek: "Szerettem volna találni valamit, hogy megvédjen ellenük."

Johanna Bloomfieldel együttműködve tervezte, védelmet nyújt a termikus képalkotókat megfigyelésre használt drónok ellen. A ruhák egy könnyű, rugalmas fém szövetből készülnek, melynek a szálai visszaverik a hőt és elrejtik a viselőt hőkamerák elől. Belültől selyemmel bélelt.

 

anti drone clothing 3

 

 

Az anti drone ruhakollekció két muzulmán ruhanemű ihlette: a burka és a hidzsáb.  Ezzel az volt a művész célja, hogy használatba kerüljön a ruha a Közel-Keleten, ahol drónok a legelterjedtebb, de viselhető persze bárhol, akár az Egyesült Államokban is - maximum bolondnak néznek benne.

 

anti drone clothing 4

 

Megvásárolhatók a saját online boltjában Harvey -nak. A viselet amellett, hogy drón biztos, biztos, hogy a pénztárcát is megviseli. Húzós árcédula található rajtuk. Például a burka 1500 fontba kerül. Ez olyan 660ezer forint. Nem lesz egy elterjedt viselet a világ ezen részén.

 

Anti Drone Clothing Line

 

Képgaléria

oszd meg

Értékelés:
(0 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 5792 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!