A norvégok hibájába eshet Izland is!

FOCI EB 2016: Izlandon piszkosul örülnek nekünk!

hirdetés

Az élet szinte ismétli önmagát, mert a pótselejtezőn a norvég újságírók nagyon lesajnáltak bennünket, magyarokat és örültek, hogy velünk sorsolták őket össze.

 

Most egy izlandi publicista hasonló cipőbe járt és került ugyanabba a hibába.

 

Ellenfeleink eddig csak udvariasan ízlelgették a 2016-os Európa-bajnokság F-csoportjának beosztását. Mint tudjuk a portugálokkal, az osztrákokkal és az izlandiakkal kerültünk egy csoportba!

 

Mára már megérkezett az első kissé lesajnáló nyilatkozat. Az osztrákok ellen kezdjük a tornát június 14-én, az izlandiak és a portugálok következnek majd a sorban. Június 18-án és 22-én.

 

Érdekes, mindenki örül. Itthon és ellenfeleinknél egyaránt.

 

Szövetségi kapitányunk, Bernd Storck úgy vélekedett, Magyarország nehéz csoportba, erős ellenfelek közé került, ennek ellenére örül a riválisoknak és a magyar együttesnek semmi vesztenivalója nincs az F csoportban.

 

Csányi Sándor elnök egyenesen továbbjutást jósolt. Úgy fogalmazott, könnyebb és nehezebb ellenfeleket is kaphatott volna a magyar csapat a szombati sorsoláson, de reményei szerint Bernd Storck szövetségi kapitány együttese továbbjut az F csoportból, de legalábbis tisztességesen helytáll.

 

bödedani 

Bár ellenfeleink szövetségi kapitányai visszafogottan és udvariasan nyilatkoztak a magyar válogatottról, mint ellenfélről, ellenben egy izlandi sajtómunkatárs örömében már úgy csapkodja a térdét, mint a pótselejtező előtt a norvég szakkommentátor.

 

Tómas Thór Thórdarson, az izlandi 365 Media újságírója az nso.hu kérdésére fantasztikusnak tartja a csoportbeosztást, mert a harmadik kalapból egyértelműen Magyarország volt a kívánt ellenfél, hiszen minket biztosan le tudnak győzni. Szerinte Ausztria végez a kvartett első helyén, Portugália másodikként jut tovább, Izland pedig megelőzi Magyarországot és ott lesz a legjobb tizenhat között.

 

Megjegyezzük, a norvég kolléga csúnyán pofára esett. Reméljük ő is ugyanígy jár!

 

Kép forrása: nso.hu

oszd meg

Értékelés:
(1 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 2328 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!