Melyik a legjobb 3 erotikus játék?

Adunk néhány tippet, hogy melyik segédeszközt érdemes kipróbálnod

hirdetés

Vannak, akik gyakran és sokszor szórakoztatják magukat különféle erotikus játékokkal, és jól kiismerik magukat a szexshopok kínálatában. Azonban akadnak olyanok is, akik bátortalanabbul állnak a témához, mégis izgatja őket a gondolat. Az alábbi cikkben három olyan erotikus játékot mutatunk be, amelyekkel igazán élvezetessé tehetőek a mindennapok.

A szexuális együttlétek még izgalmasabbá tehetőek néhány erotikus játék használatával. Habár nagyon széles a választék az eszközök tekintetében, most három olyan terméket mutatunk be, amellyel még a kezdők is pironkodás nélkül feldobhatják nemi aktusaikat.

Az első és legegyszerűbb eszköz, amelyet bevethetnek a párok a péniszgyűrű. Nagy gondot okozhat ugyanis az együttlét során, ha a férfi hamar lelankad, ebben nagy segítség lehet ez a kis szerkezet, amely serkenti a merevedést. A véráramlás lassításának köszönhetően nagyobb, keményebb és erősebb lesz párunk nemi szerve. A szexshopok mindenkire gondolnak, így olyan termékeket kínálnak, amelyekkel igazán személyre szabható az élmény. Választhatunk fémből vagy szilikonból készült eszközt, vagy olyat, amely partnerünket is stimulálja szex közben. És természetesen már ebből is elérhetőek az okos változatok, ezekben több rezgési funkció között válogathatunk, és több méterről is irányíthatjuk az élvezetet.

Habár rengeteg elektromos játék érhető már el egy szexshop kínálatában, időnként igaz, hogy a kevesebb néha több, és érdemes a klasszikusok felé fordulni, amelyek elem nélkül is maximális élvezetet nyújtanak. Ide tartoznak a bilincsek, amelyek a szexuális együttlét felszabadítóan merész világába kalauzolnak. Hiszen mi is lehetne izgatóbb, mint kipróbálni egy olyan területet, ahol a semmit a kéznek elv érvényesül, a partner pedig igazán nyeregben érezheti magát. És már attól sem kell tartani, hogy a szexuális segédeszközök nyomot hagynak rajtunk, hiszen már olyan termékek szerepelnek a szexshopok palettáin, amelyek semmilyen sérülést nem okoznak az erotikus játszadozás közben.

rozsaszin bilincs 02Akik kicsit szégyenlősebbek, vagy egyszerűen csak az egyszerűbb szórakozósra vágynak, nyugodtan választhatják együttléteikhez a vibrátort. Persze itt is széles a kínálat, vannak realisztikus, zselés, anál, de még üvegvibrátorok is. Ezek jó választások lehetnek az egyedülállók számára, de a párkapcsolatban lévők is bátran használhatják. A közös szórakozást azonban még izgalmasabbá lehet varázsolni a párvibrátor segítségével. Ennek lényege, hogy az erős rezgések mindkét partnert egyszerre stimulálják.  Olyan varázslatos élményt ígérnek, amellyel a nő a csikló és hüvely belső falának izgatása által okozott gyönyört élvezheti, míg a férfi a péniszében érezheti a rezgéseket. Akik egyszer kipróbálják ezt a páratlan élményt, később is garantáltan az eszköz után nyúlnak.

oszd meg

Értékelés:
(0 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 2828 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!