Meztelen képet posztoltak a kézis lányok

A kézilabdatorna megnyerése után félmeztelen képet osztottak meg magukról.

Világszerte több neves lap, mint a német Bild, az angol Sun, vagy az amerikai New York Post is először tévesen azt írta, hogy a fotón a dán Team Tvis Holstebro csapata látható. A kép készítésének apropójának pedig az orosz Lada Togliatti legyőzését nevezték meg, mellyel az együttes története harmadik nemzetközi kupagyőzelmét aratta.

Jó nagyot tévedtek, mert a fotón a Frederiksberg IF U19-es női kézilabdacsapata látható. A képet a FIF játékosa Emilie Weywadt, posztolta az Instagramon. A csapat ugyanis a május 14-15-i tornát veretlenül megnyerte, egyetlen pontját a Fiqas Aalsmeer ellen veszítette el a csoportkörben (9-9), de aztán a döntőben 12-7-re legyőzte a hollandokat.

 kezislanyok

„Valóban a mi játékosaink láthatóak a képen, de ez abszolút saját ötletük volt, én csak akkor értesültem róla, amikor hazaértünk. Ha megkérdeznek, akkor azt tanácsoltam volna, hogy ne publikálják” – nyilatkozta a Frederiksberg klubelnöke, Morten Östergaard Jensen a Bt.dk portálnak.

Arra azonban nem tudott magyarázatot adni, hogy a külföldi média miért a Holstebro csapatával azonosította a lányokat először.

Forrás:origo

oszd meg

Értékelés:
(0 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 6451 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!